Dzisiaj jest 19 czerwca 2025, 20:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 973 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 65  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Przyjaciel Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

pozdrawiamy wszystkich nowych użytkowników i życzymy dużo zapału w nowym roku 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam wszystkich, jestem miłośnikiem motoryzacji z okresu PRL, aczkolwiek własnego pojazdu jeszcze nie posiadam. Ale kto wie, może w przyszłości będę miał jakąś Nysę, albo Żuka... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, mojego dostawczaka można oglądać na www.belmondzio.pl Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Witam wszystkich.Mam na imię Bartek i mam 15lat.Jestem dużym fanem żuka.
Chciałbym trochę opowiedzieć o moim żuku A-11b. Zuk z roku 1980 Pierwszym właścicielem jest mój dziadek który zakupił go w 1980 roku.
Żuk wstanie prawie idealnym. Mam d wymiany próg prawy. A tak poza tym to blacha bardzo dobrze.Żuk jest w pełni oryginalny. Chromowane kołpaki, tylko troche mi rdza na nich powychodziła ale nie są najgorsze,kiedyś planuję kupić nowe.
Musze kupić też siedzenie kierowcy bo jest troche przetarte. Jest to to krótkie bez zagłówka.Jak by ktoś miał bordowe takie nowe albo w bardzo dobrym stanie prosze powiedzieć. Na co dzień mój tata jeździ nim do pracy.To by było na l tyle. Bedę opisywał jeszcze.Bardzo fajne forum. Ale takiego żuka jak mój tu jeszcze nie widziałem mój mi się najlepiej podoba nie chwaląc się. Pozdrawiam Bartek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Miłośnik Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Škoda 105l '82
Chromowane dekle można łatwo zregenerować/ odnowić.
Witam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
I ja witam wszystkich nowych forumowiczów i liczę, że pomożemy wam zrealizować te cele o których piszecie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

:) oraz ja dolacze do powitania wszystkich nowych uzytkownikow , pamietajcie ze sa tutaj osoby mile widziane ktore maja powazne zamiary z remontem oraz utrzymywaniem zuka czy nysy , pajaców tutaj dlugo niebedziemy tolerowac , pod tym podpisuje sie tez administrator forum.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Cześć! Nazywam się Caronez, a dokładniej Bartek. Mam 14 lat. Pochodzę z małego miasteczka Przedbórz. Moją pasją jest modelarstwo i auta z okresu PRL-u. Posiadam własne forum modelarsko-motoryzacyjne. Moimi ulubionymi pojazdami typu van są właśnie Nysa i Żuk, dlatego zarejerstrowałem się na tym wspaniałym forum. Wasze forum czytam od dosyć dawna. Mam nadzieję, że będzie się nam miło pisało. Pozdrawiam Caronez

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Dobrydzień :)

Przydało by się przywitać ze wszystkimi pasjonatami nyso, żuko i innych dziwno -lotów. Z początkiem roku zakupiłem pożarniczego Żukosława A-15 6B o cały rok młodszego ode mnie.W zamyśle ma to być pojazd rekreacyjno wycieczkowy (transport nad morze, jeziorko, Woodstock \m/ ) więc nie będę go odbudowywał zgodnie z pierwotnym przeznaczeniem (zważywszy, że OSP zdemontowało całe wyposażenie, nawet bagażnik dachowy - zostawili tylko syreny dwutonowe). Dla bojących się o to, że mógłbym go skundlić i zbudować tuning-rakietę informacja, że żadnych takich modów nie będzie - seria wygląda bardzo dobrze i nic nie trzeba kombinować (a lakierek krwisto czerwony - mmm... miodzio, szczególnie jak zabrałem się za niego z pastą Tempo kilka dni temu).
Pozdrawiam
Piotrek (lub Elvis jak komuś wygodniej)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Witam
Gość Nysa/Żuk Service

Jestem wielkim miłośnikiem samochodu NYSA. Na razie jeździłem nią z rodzina, ale nagle kręci i nie chce odpalić... Obecnie kompletuję blachę nową, aby zrobić jej odnowienie... Jeszcze raz witam wszystkich.
Obrazek

Witamy :)
Połączyłem twój wątek, z tym w którym się wszyscy witają. Monterr07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

O kurcze, od Maja nikt nie odpowiedział koledze SIEMA :shock: Witaj i powodzonka w realizacji Nyskowych planów :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

To i ja się przywitam :)

Lubię motoryzację z czasów PRL i dlatego kupiłem Nyskę.
Nysa po remoncie będzie zarabiać na siebie (nie na mnie) wożeniem do ślubu na imprezy itp - super się komponuje z Wołgą, którą również posiadam . Pierwsze info o mojej nysi jest już w dziale nasze nysy ;)

Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Powitanie
Miłośnik Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Witam, jestem z pomorza, mam ponad 20 lat, interesuję się głównie polską motoryzacją, mam 4 nyski, żuczka i fiata 126p - co przedstawie w odpowiednich działach.Wreszcie udało mi się zawitać na forum, gdzie ludzie takich aut nie traktują jako "złom" , dla mnie te auta mają duszę i jeżdze nimi na codzień zamiast nowoczesnymi "plastikami" ;) Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam. Mam na imię Paweł i jestem nałogowym FSOholikiem od blisko 10 lat. Od kilku miesięcy oprócz FSOholizmu drąży mnie też druga choroba....mianowicie Żukoholizm. Obie choroby postępują i z każdym dniem czynią coraz większe spustoszenie w moim mózgu :shock: Objawy: śnią mi się tylko Żuki/DFy, przycinam swoje PKSy - widzę w lustrze Żuka/DFa, otwieram lodówkę a tam Żuk/DF :shock: , wożę się po mieście moim bordowym plastykiem i zamiast innych plastykowych toczydeł widzę same Żuki/DFy....

I powiadam wam zacni Krajanie, że siódmego dnia Pan stworzył Polską motoryzację i wiedział, że będzie ona zajebista.

Z ŻUKofanatycznym poFSOdrowieniem. Paweł mkl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Daewoo Lublin 2 1997
Cześć Paweł :) Mam dla Ciebie "złą" wiadomość, ta choroba jest nieuleczalna ;) Ale można z tym żyć :mrgreen:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 973 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 65  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.