Dzisiaj jest 20 czerwca 2025, 10:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 839 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
aaaaa, już łapie :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

To się narobiło teraz tam... Mam konto od 2006 i mogę dodawać ile chcę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

Moze się umówimy na jakiś termin na rajdzik? Wybierzemy trasę auto (oczywiste nysa) I wsio ;d

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

trza bedzie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Mam jakiś dziwny problem od 2 dni. Jak czytam jakieś posty to mi dolny odnośnik do strony głównej nie działa, a czasami niektóre tematy na stronie głównej nie chcą się włączyć. Też tak macie czy tylko u mnie się coś paprze? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service

U mnie wsio ok :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
u mnie tez w porzadku, moze masz jakies blokady na przegladarce, albo cos z polaczeniem..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

zajefajne opony mają w tych nysach z tym białym pasem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Ładnie wyglądają te Nyski :D troche w stylu germanstyle :D Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

I co działa gra?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
http://www.youtube.com/watch?v=pKTjqZVlfbI

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service

Kuźwa !!! Co, co sie stało ? ;)

Offline Wyświetl profil  

Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

:idea: Mam żuka skrzynke,jednoosobową f-mę usługową i familie.Jesteśmy podwykonawcą transportowym dla firm metalowych tnących blache laserem.Codziennie zuczek zwozi blachy z hurtowni z calego slaska,ok 300-400 km/dziennie,taki wynik gdyz gotowe detale rozwozi po obrobce do klienta.Czasem zdarzy sie ze klientów jest 3 w jednym miescie i kazdy placi za swój transport,wtedy jest kasa wieksza niż na tirze-serio.Wiadomo jak to zukiem,12 godzin jazdy i biceps napier...a czacha dymi,i jeszcze ludzie zlewaja.A teraz hit sezonu,raz na jakis czas zuczkiem jedziemy z towarem do... LIONU WE FRANCJI LUB ZIELINY NA SŁOWACJĘ, to jest dopiero czad. Jedni mówią ze jestem jebnięty a drudzy ze odważny,ja twierdze ze jedno i drugie.Uwielbiam stare auta,przez zloty vw garbusa poznalem zone,na 125p uczylem sie jazdy,zukiem byłem z ciężarną zoną na słowacji,to żukami zarabiam na dom. Kierowcy tirów wozacych stal z Dąbrowy Górniczej,Katowic,Gliwic,Tych i Wrocka znaja szarego,zwyklego zuka z kędzierzyna ktory wozi 120% wiecej ni w papierach i jest nie do zajebania.I czasem kiedy spotkam starszego drajwera w jakiejś hurtowni,to widze jak z sntymentem opowiada jak zaczynal w 72' ,gdzieś w mpk na żuku. Uwielbiam moją prace,ludzi,trzymam se te osiem dyszek na blacie,nie spiesząc sie patrze do luster jak mrugaja lampami i kurwia na CB na mnie,patrze jak ci co sie spieszą giną na bandach,jak nowe sprinty,mastery i inne miekkie ciulstwa stoją na pasach awaryjnych po komp sie zawiesil albo resor pekł.A stary,wyśmiewany żuk za 2000zł,jezdzi nietykalny przez ITD,SG,SC,bez tacha i serwisu na dupie,robiąc 120000km rocznie. Mozecie miec mnie za wariata na tym forum,ale żuk to arka i jakis sposob na zycie dla naszej rodziny.Ludzie pytaja,czemu nie nowy wóz,z salonu?, a ja odpowiadam: które auto ma dusze,jesli nie te ukachane,i która fura zwróci mi sie po 3 dniach pracy. Pozdrawiam wszystkich. ANTOŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Antek normalnie lzy mi sie w oczach pokazaly :D MORDO JEDNA :D no jaki ty jebniety chlopie tu kazdy jest jebniety POZYTYWNIE :wink: i teraz masz wsparcie bo wiesz ze jest wiecej takich ludzi dla ktorych polskie dostawczaki to wiecej niz tylko auto , one maja dusze i to co napisales to prawda :!: ja kiedys pojechalem nysa na stacje paliw taka wielka stacja tutaj jest niedaleko mnie ( niemcy) no i po chwili przychodzi wegierski kierowca tira , staje obok nysy i lzy mu polecialy :o mowi po niemiecku domnie ze on mial dlugo nyse 521 na wegrzech i ze nysy jako karetki byly bardzo dobrymi samochodami na wegrzech no i tak sobie rozmawialismy dlugi czas i mowil domnie ze to dla niego cud widzac nyske i sie cieszy bardzo:D fajne sa takie momenty gdzie wlasnie ludzie emocji niemoga powstrzymac :wink: :jupi: :peace: no i zdziwienie polskich kierowcow tira jak widza nyse w niemczech , pamietam raz autobus stal na poboczu z polski i ludzie wyszli z autobusu robili przerwe , a ja przejezdzalem i zatrabilem to kazdy palcem pokazywal na nyse i bylo widoczne ze co drugi wypowiada :shock: NYSA jkl :jupi:

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Żuk A-0701J i A-111J
własnie to jest niesamowite jak starsi ludzie podchodza opowiadaja jak w FSC przepracowali polowe zycia. w wakacje jeden podchmielony gosc grozil mi ze mam sie swoim zuczkiem dobrze opiekowac bo jak popsuje go to mnie znajdzie z siekiera :lol: poza tym to dostawczaki sa niedoceniane przez ludzi inaczej niz osobowki. tata zaraz po technikum poszedl do pracy w cukrowni i jako technik wagaz jezdzil po wojewodztwie zukiem i remontowal wagi. robil remonty mu zmienial typ z A11 na A16 (wyniana nadwozia sam byl w FSC i wybieral) to jest cos jak sie jezdzi autem i przez 20 lat mialo 3 powazne awarie :)

witamy w graonie szalencow :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 839 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 56  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.