Dzisiaj jest 20 czerwca 2025, 13:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 839 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Miłośnik Nysa/Żuk Service

Nie ma niewinnych! Dajcie mi człowieka, a sprawa sie znajdzie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
Zwłaszcza amerykanie są niewinni. HA HA :!: Dla mnie to oni się wszędzie panoszą jak smród po gaciach, a rząd polski to jakby mógł to by Obamie dupsko wylizał.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Bywalec Nysa/Żuk Service

Tego nie trzeba instalować musisz wypakować tylko i masz tam taka ikonkę licznika i w nią klikasz imasz grę. A jak chcesz dodać auto to sciagasz i dodajesz do folderu data i wklejasz wypakowane auta do folderu cars.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Ok, spróbują w tym tygodniu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

tylko robo uwazaj jak bedziesz jezdzil

P.S masz juz paczke z aparatem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=bYS-OjETTK0

:evil: nyske milicyjna pomalowali i zdemolowali !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
debilstwo! Nie mogli wziac sobie jakiegos vana ze zlomu, transita, volkswagena, albo inne ducato, tylko biedna Nyske zniszczyli :( I to niby bez przemocy? A ten ...hm... koleś skaczacy po Nysie to wszystko w porzadku ma pod sufitem? ( nie chcialem sie denerwowac i pisac tu obrazliwych slow..)
:evil: :evil: :thumbdown: klo :lanie: :poglowie: :killer: :boks:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

i to niebyla nysa jakas w zlym stanie , teraz takie nadwozie nieznajdziesz , wygladala na uzbrojona znaczy ze wszytkimi detalami radiowozu :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Halloo macie oczy? Reportaż nakręcony CO NAJMNIEJ 12 LAT TEMU
Nyska przekazana przez samą Policję na tą akcję. Akuat wtedy były ostatnie Nysy wycofywane ze stanu... I nie ma żadnej gwarancji, że gdyby została sprzedana do cywila, to coś by zniej do dzisiaj zostało.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
Wiadomo ,ze juz jakis czas temu, jak ktos to mial nagrane na kasecie VHS, ale i tak ,moglby ta Nysa ktos pojezdzic i miec dobre wspomnienia, anwet jakby zgnila po roku, a tak pol godziny zabawy i po nysie :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Miała kraty :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Paczki nie mam jeszcze, a gra nie działa - pisze ,że nie można otworzyć pliku z licznikiem, że konfiguracja jest niewłaściwa... Co robić? !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: hard core
Bywalec Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Witajcie,opowiem wam o piekle na ziemi.Mianowicie w nocy z 8 na 9 stycznia okolo godziny 3,wystartowalem z ladunkiem elementów do balustrad autostradowych z kedzierzyna do lionu we francji.W radiu mówili ze niemcy sa sparalizowane a we francji drogi nie przejezdne.Caly piatek jezdzilem po slasku i spałem tylko 3 godziny.Bylo tak slisko ze do granicy niemieckiej wleklem sie 50km/h,ale po niemieckiej stronie bylo gorzej.Wszystko zasypane,szedl tylko prawy pas,balustrad nie bylo widac,a male przyczepki byly pozostawiane za barierkami w sniegu.Caly czas jazda na granicy poślizgu,kawa za kawa i stres ze jak stane na tych moich oponkach olsztynkach to zostane.Góry jak huj.Przez ten stres spac sie nie chcialo.Okolo pólnocy przekroczylem granice w basel,a tam szok.Jakby francuzi poszli na urlop,zero plugów,zero aut a na autostradzie 15 cm sniegu.Predkosc spadla do 30km/h,wszedzie ciemno,na gps 240km do celu,a przedemna góry alzacji.Jade sam jak palec.Na szczycie pewnej gory na srodkowym pasie autostrady,jem sniadanie,i tak nic nie jeździ.Zaczynam miec zwidy,zjezdzam na parking i spie na kierownicy 2 godz.Budzi mnie zimno i zdretwienie.Huj,jade dalej.Rano wyjechaly plugi,jade juz 50km/h na miejsce dojechalem okolo 9 rano w niedziele.Francuzi pelni podziwu za przejechana alzacje patrzac na moje r16/6,50 daja mi bonus 100euro i tankuja do pelna.Towar mial byc do poniedzialku inaczej nie zamkneli by odcinka drogi,i zaplacili by kare.Zjadlem sniadanie,dalej pada snieg,jestem tak zmeczony ze nie chce mi sie spac,oczy tona w czerwieni.Mysle sobie,a huj jade dalej,jak nie dam rady to zjade w karlschule do kuzynki.Pojechalem.W drodze szok,droga ktora w nocy nie dalo sie jechac,byla sucha i czysta.Jak oni to zrobili,nie wiem.Godzina 15 jestem przed sztutgartem,pierdole karlschrule,mam jeszcze sile.Zjezdzam na parking,nogi jak z lodu,dupy nie czuje,glowa z betonu a oczy krwawia.Pada marznący deszcz,szyby ze soli.Jade do domu,gadam do siebie.Przed dreznem policja pilotuje auta,warunki dramatyczne.Co tankowanie,to strach ze nie wjade pod góre.Pare km przed gerlic tir na gorce pareset metrow przedemna lamie sie na koniu i staje w poprzek autostrady,lewy pas nie ruszony ze sniegu,za mna setki aut,delikatnie skrecam na nieodsniezony pas,na lusterka mijam tira i balustrade,i z powrotem delikatnie na pas prawy.Inne auta juz nie pojechaly,za duza góra,za grubo lodu,pech.Zjezdzam na parking spac po tym jak na drodze zobaczylem diabla,potem swinke i dzieci.Zwidy jak huj.Pospalem nieco ponad godzine,jak wyszlem na lanie,doznalem wstrzasu termicznego.W aucie caly czas stala plusowa temp,a tu -9,telefon wypadl mi z reki,telepalo mna jakbym palce do kontaktu wsadzil,serce pieklo a ja do domu chcialem.O 2 wjechalem do polski,gololedz straszna.Kolo wroclawia bylem po 6 w poniedzialek,ludzie do pracy tlok jak huj.Wszystko bylo dobrze do zjazdu na krapkowice,tam zaczelo rzucac w koleinach z lodu i zaczela sie gorka.W pewnym momencie mnie obrocilo,nie mialem sily na kontre,na szczescie do zjazdu mialem 200m to zjechalem na wstecznym.Do domu 25 km,nie mam czucia w nogach,tylku i palcach dloni.W domu bylem o 9:27 rano w poniedzialek.Wypadlem z auta,jechalem 52 godziny,zrobilem 3284km.Od piatku od 6rana do poniedzialku do 10,spalem 6,5 godziny.Glupota jak huj,ale nie moglem zasnac z tego stresu,a na wtorek żuk mial dalej jeździc dla klienta.Tak ja pracuje,i jak dam slowo ze towar bedzie,to bedzie.Zawsze spie w karschrule,nie wiem dlaczego teraz nie zjechalem.Moze czasem czlowiek musi sobie udowodnic ze ma power i da rade za wszelka cene,ze jest mocny.Tylko czemu zawsze temu towarzyszy glupota?.Jazda po bandzie przewaznie nie ma sensu a i tak to czasem robimy.Dla SATYSFAKCJI,TESKNOTY,MILOSCI.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

:D :D :D kot supermen :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

to twój?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 839 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 56  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.