Dzisiaj jest 20 czerwca 2025, 06:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 973 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

lesiu , auto wystawione na allegro lub w ogloszeniach innych co jest po remoncie itd , mozna pojechac i zobaczyc , napewno ladne pod wzgledem wizualnym ale na tym koniec , jestes ze szczecina widze, ja kiedys z energetyki szczecin kupilem nyse energetyczna bylo to 11 lat temu , bylem wtedy napalony i kupilem ladnie pieknie tylko tez remont przeszla w 10 minut :twisted: mozna bylo jezdzic tym autem ale stan techniczny byl zlom , po 2 latach rdza wyszla ,i teraz co robie dalej stan techniczny zlom musze wymienic i zregenerowac wszystko , do tego doszla blacharka :( zapomnij takie auta , jezeli ty chcesz miec nyse na DLUZSZY czas lub na ZAWSZE to kup nyse taka normalnie uzywana moze byc tez zardzewiala , ale zeby stan techniczny byl dobry. I wlasnie nieremontowalem tej nysy z energetyki bo sie nieoplacalo , znalazlem nyse towos ta moja obecna w stargardzie szecinskim , byla zardzewiala , ale jak odpalilem silnik zrobilem jazde probna wiedzialem ze ta nysa bedzie dobrym autem do remontu , bo stan techniczny byl super , i przod niebyl zardzewialy jedynie tylna czesc byla do naprawy blacharskiej, i cenowo teraz jak sie trafi nysa od 900 - 3000 zl co ma wazny przeglad i w srodku niejest mocno przerobiona to kupuj , bo blacharke i tak bedziesz musial zrobic predzej czy pozniej .Zrobisz sam to wiesz co masz jak planujesz to auto na zawsze miec , na krotka przygode z takim autem nieoplaca sie robic kapitalnego remontu , a ten co pisze w ogloszeniach po remoncie itd , to remont 10 minutowy tylko na sprzedaz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522W, 522S,Autosan H6 ZK
No a co powiesz na ta co pisałem wojskową Tomek?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

zalezy kto co lubi , ona jest czyms dla kolekcjonera militarnych aut , bo tutaj nasze spoleczenstwo nasza mala gmina forumowa , raczej nyski chce w wersjach mikrobus , towos takie wersje cywilne bardziej na podrózowanie itd. Cena tez jest za wysoka 6 tysiecy zloty zato kupisz 6 nys cywilnych . Mi sie podoba wojskowa nysa mikrobus do dzisiaj mam w pamieci jak to na stacje PKP przyjezdzaly 8) :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
Jak dla mnie ten kinowóz to bomba! Nawet chciałbym mieć takiego, ale to już samochód stricte na zloty, ale jaki klimat! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

no klimat ma bez dwuch zdan , ale cena , napewno ten ktos nigdy tej nysy niekupil z WP za 5 czy 6 tys zl , teraz drogo wystawil. Ile to nys wojskowych bylo lub jest nadal u jakis bylych wyzszych wojskowych ktorzy mogli takie auta za przyslowiowe pól litra z wojska wyszarpac , a teraz drogo chca sprzedac , ktos normalny kto ma rodzine i dom na utrzymaniu i chce miec nyse na wyjazdy just for fun niekupi napewno za 6 tysiecy nysy specjalnej , tylko fanatyk militariów :wink: i znajdzie sie taki napewno otym tez ten sprzedajacy wie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

no cena duża bo w super stanie auto jest, a nie skundlony i zgnity złom za tysiaka. Takie to tylko sraj-teśmą połatane, a jak rozbierzesz poszycie to wszystko wpizdu zjedzone :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

witam wszystkich pozytywnie zakręconych przez nysek i żuków czar.
pozdrawiam z mazur i wsiego dobrego w 2011 życzę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Daewoo Lublin 2 1997
...i Tarpanów! :P
Witaj, pochwal się swoim Żukiem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam. :) jestem nowy na forum. Co prawda nie posiadam ani Nysy ani Żuka ale spodobało mi się wasz e forum od tak sobie. Od zawsze kocham polską motoryzację a obecnie posiadam Fiata 126p 1991r. FL. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. ! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam.Bardzo się ciesze,że trafiłem do Was.Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zakup Nysy albo Żucka.Mam nadzieje,że nie zlinczujecie mnie za mój pomysł:dostałem od wujka 3litrowy silnik mercedesa ze skrzynią automatyczną i narodził się plan by wstawić to do Nysy ale teraz bardziej podoba mi sie Żuck w wersji osobowej,chyba A011? Mieszkam w Oleśnicy,jeżdze motocyklem enduro.Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w nowym Roku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Żuk A-0701J i A-111J
Raviking pisze:
Witam.Bardzo się ciesze,że trafiłem do Was.Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie zakup Nysy albo Żucka.Mam nadzieje,że nie zlinczujecie mnie za mój pomysł:dostałem od wujka 3litrowy silnik mercedesa ze skrzynią automatyczną i narodził się plan by wstawić to do Nysy ale teraz bardziej podoba mi sie Żuck w wersji osobowej,chyba A011? Mieszkam w Oleśnicy,jeżdze motocyklem enduro.Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w nowym Roku

witamy jak wersja osobowa Żuka to A-18 Mikrobus 9 miejsc razem z kierowca siedzenia "lotnicze" , a jesli osobowo- towarowa(ławki rozkładane w przedziale łatunkowym) to A-07

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Witam z zachodniopomorskiego!
Już jakiś czas zaglądam na to forum i wychodzi na to, że zagoszczę na dłużej.

Przygotowuję aktualnie rupiecie, aby zbudować swojego własnego żuczka. Do szczęścia brakuje mi tylko kabiny.
Pozdrawiam wszystkich!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Fanatyk Nysa/Żuk Service
Awatar użytkownika

Hej. Jam z Kołobrzegu. Powodzenia kolego.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Gość Nysa/Żuk Service

Witam wszystkich. Jestem z Łodzi i zamierzam zakupić żuka strażackiego. Mam odnośnie tego typu pojazdu kilka pytań. Czy osoba prywatna może się stać posiadaczem samochodu pożarniczego, czy będzie trzeba zmienić jego status na osobowy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Administrator Nysa Service
Awatar użytkownika

Pojazd: Nysa 522R 1991
Witaj!
Możesz mieć w dowodzie wpisane "samochód specjalny". Płacisz niższe OC :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 973 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 65  Następna
Moderatorzy: monterr07, Dziwny Mag

Strefa czasowa UTC+1godz.